Vinifikacija: Maceracija 25 dni s spontano fermentacijo pri kontrolirani temperaturi 18°C-20°C in nato pretok vina od jagod brez stiskanja
Zorenje: Na finih drožeh 9 mesecev nato rahla filtracija in stekleničenje
Polnitev: Steklenice 0,75l / karton 6 steklenic
NAGRAJENO VINO
Moja Rebula Selection je naravno vino iz 100% rebule, obrane v začetku oziroma sredini oktobra. Čeprav je to zelo pozno za to sorto, potrebujemo zelo zrelo grozdje, da izvlečemo največ iz njega. Vinograd v katerem pridelujemo rebulo je tudi posebej izbran za to vino. Po obiranju se v betonskih cisternah začne 25 dnevna maceracija s spontano fermentacijo in z ročnim mešanjem šestkrat dnevno, da jagode ostanejo vedno v stiku z moštom. Moja je zelo posebno vino, ki je narejeno po Patrickovem načinu in okusu iz česar izhaja tudi ime. Vino ima temno zlati odtenek z aromatično noto mandarine, kuhanega jabolka in oreščkov. Okus predstavljajo note čebeljega voska, medu, ananasa, manga in mlečnih namigov. Gladek zaključek s karamelizirano jabolko in začimbami.
Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. V kolikor se s tem ne strinjate, lahko to označite v nastavitvah.NastavitvePOTRDI
Piskotki
Politika Zasebnosti
Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Ločimo nujno potrebne piškotke in ne-nujne. Nujni so potrebni za normalno delovanje spletne strani, medtem ko se ne-nujne piškotke uporablja za analiziranje in razumevanje kako uporabljate našo spletno stran. Ti piškotki se shranjujejo v vašem brskalniku samo z vašo privolitvijo.
Nujni piškotki so potrebni za normalno delovanje spletne strani. Ta kategorija zajema piškotke, ki zagotavljajo osnovno delovanje in varnost spletne strani. Ti ne shranjujejo osebnih podatkov uporabnika.