Vinifikacija: 24h hladna maceracija v betonskih cisternah nato rahlo stiskanje in fermentacija z 10% celih jagod pri nadzorovani temperaturi 10°C
Zorenje: Na finih drožeh 8 mesecev nato filtracija in stekleničenje
Polnitev: Steklenice 0,75l / karton 6 steklenic
NAGRAJENO VINO
Našo klasično rebulo smo naredili popolnoma drugačno od ostalih na trgu, ker vas popelje v čas dozorevanja grozdja. Zaradi posebne metode, ki jo uporabljamo med fermentacijo nam rebula daje edinstvene vonjave kot so note aromatičnih zelišč, rožmarin, meta, timijan in žajblja. Suha, sveža in polnega okusa, z mineralnimi in mokrimi izvlečki gline, pridihom sena, medu ter akacijevih cvetov.Na čistem koncu nam pusti pa tudi sladko grenkobo, ki nas spominja na žvečenje lupinice jagode rebule.
Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. V kolikor se s tem ne strinjate, lahko to označite v nastavitvah.NastavitvePOTRDI
Piskotki
Politika Zasebnosti
Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Ločimo nujno potrebne piškotke in ne-nujne. Nujni so potrebni za normalno delovanje spletne strani, medtem ko se ne-nujne piškotke uporablja za analiziranje in razumevanje kako uporabljate našo spletno stran. Ti piškotki se shranjujejo v vašem brskalniku samo z vašo privolitvijo.
Nujni piškotki so potrebni za normalno delovanje spletne strani. Ta kategorija zajema piškotke, ki zagotavljajo osnovno delovanje in varnost spletne strani. Ti ne shranjujejo osebnih podatkov uporabnika.